Online Marketing Versnelling Sessie

radomir_headshot_2Hallo,

Wanneer u al een tijd een website heeft en het loopt nog niet zo vlot als u zou willen, dan wil ik u graag helpen met het VERSNELLEN van uw online resultaten.

Dit is het verhaal…

Ik hoor van veel MKB-ers dat ze tegenwoordig vooral moeite hebben om hun bedrijf snel te laten groeien.

Na het horen van deze worstelingen van mensen, heb ik besloten hier wat aan te gaan doen..

** NIEUW, Voor een Beperkte Tijd **

Ik zou u graag uitnodigen om gebruik te maken van een speciale “Website Versneller” sessie. Tijdens deze sessie zullen we samenwerken om :

[unordered_list style=”arrow”]

  • Een glasheldere visie te krijgen op uw “ultieme website succes” en de perfecte online resultaten die u wilt verkrijgen voor uw bedrijf
  • Verborgen uitdagingen bloot te leggen die wellicht uw resultaten saboteren en er voor zorgen dat uw website verborgen blijft voor klanten
  • Een 3-stappen actieplan te maken om uw gewenste resultaten sneller te behalen
  • Deze sessie te verlaten als herboren, opgeladen en geïnspireerd om uw website te veranderen in een winstgevende, omzet genererende machine die vrijwel op zichzelf draait..

[/unordered_list]

Als u gebruik wilt maken van deze zeer speciale, zeer beperkte en totaal GRATIS 30 minuten “Website Versneller” sessie, vul dan simpel weg onderstaande vragen in :

Aangezien we dit aanbod voor de eerste keer aanbieden en we niet weten hoe intens de respons zal zijn, kunnen we niet iedereen een gratis sessie garanderen.

We nemen zoveel mensen aan die we aan kunnen, en dan zullen we een wachtlijst aanleggen. U zult binnen 3 werkdagen een bericht ontvangen om uw sessie in te plannen.

Als u niks hoort, betekent dat dat we meer aanmeldingen hebben ontvangen,dan dat we momenteel aan kunnen. Wanneer er zich een opening voordoet, nemen we op een later moment contact met u op.

Nogmaals, om uw voordeel te doen met dit aanbod, vult u hierboven de vragen in en klikt u op Go !

Groeten,

Radomir van Dalen

PS: Hoe sneller u ons uw antwoorden toestuurt, hoe meer kans u heeft op een sessie. Stuur dus nu uw antwoorden in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *